A fost semnat un acord de colaborare cu Liga Tineretului din România

La 28 noiembrie 2013, Liga Tineretului din Moldova (LTM) a semnat un acord de colaborare cu Liga Tineretului din România (LTR).

Parteneriatul presupune proiecte comune, schimb de experienţă, şcoli de vară şi de iarnă, vizite reciproce ale membrilor celor doua organizaţii ş.m.a.

Cu această ocazie, preşedintele Ligii Tineretului din România, Alin Burdusa a venit la Chişinău pentru a semna acordul de colaborare şi pentru a discuta cu preşedintele Ligii Tineretului din Moldova, Ion Curmei, despre oportunitaţile pe care le poate oferi aceasta cooperare, membrilor celor doua organizaţii.

Preşedintele LTM, Ion Curmei, a afirmat ca ambele instituţii au acelasi scop, de a susţine tinerii prin diferite proiecte, care să le asigure dezvoltarea profesională şi personală. El  şi-a exprimat încrederea că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele părţi.

Liga Tineretului din România a fost fondata recent, dar deja se bucură de popularitate în randul tinerilor şi are membri în aproape toate judeţele României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.