Am venit o echipă, plecăm o familie

Pe 11 martie membrii activi ai Clubului Jurnaliștilor de la Liga Tineretului din Moldova au participat la un training cu Stela Stratila-Sîrbu, în scopul consolidării spiritului de echipă.

Cei mai activi membri au avut ocazia să se cunoască mai bine în cadrul training-ului organizat de Liga Tineretului. Genericul training-ului a fost „Am venit o echipă, plecăm o familie”.  Pe parcursul a trei ore, membrii au învățat cum să lucreze în echipe, astfel ca rezultatul să fie unul pe măsură, de ce ar trebui să țină cont atunci când îți formezi o echipă, care sunt calitățile unui lider și care sunt regulile, dar și interdicțiile în realizarea lucrului în echipă. Aceste aspecte au fost însușite prin numeroase jocuri interactive și amuzante.

Participanții au definit experiența trăită prin cuvinte precum amuzant, interesant, interactiv, util, etc.
„A fost foarte distractiv și interesant, o bună oportunitate de a ne cunoaște mai bine. Într-un cuvânt – minunat” , a mărturisit Valentina Madan.

 „A fost interesant, mi-a plăcut și sper să mai repetăm experiența și să mai facem case, câini și copaci“, ne-a spus Victor Tofan.

Menționăm că la acest training au participat, în mare parte, membrii noi ai clubului. Mulțumim  enorm de mult doamnei Stela Stratila-Sîrbu pentru efortul depus, pentru receptivitate și sfaturi prețioase!

12422239_819189224859287_1329506388_ologo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.