Ana Sîrbu – “Adevărul meu nu reprezinta adevărul suprem”

DSC_0078

La data de 3 noiembrie, în cadrul Clubului Jurnaliștilor a avut loc o întîlnire cu invitata noastră specială – Ana Sîrbu, reporter la agora.md. Pe parcursul acestei întruniri, Ana ne-a vorbit despre activitatea sa în calitate de jurnalist și despre cum a juns, de fapt, să muncească în acest domeniu.

Toți membrii clubului care au fost prezenți au rămas impresionați și și-au format o viziune cu privire la cum e să fii reporter. Membrii clubului au fost foarte activi, au adresat întrebari și au primit răspunsuri pe care îşi doreau să le afle de mult timp.

     
“Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa aflu atat de multe lucruri importante pe care trebuie sa le stie un jurnalist. Din experientele Anei am avut multe de invatat si mai ales ca a raspuns la intrebarile ce ne framantau de mult timp. Este o fire atat de ambitioasa ca pot sa spun ca m-a provocat sa fiu si eu asa, iar acum cu noi puteri pot spune ferm ca vreau sa fiu un jurnalist care va schimba societatea“, a menţionat Mihaela Josanu, vice-coordonatorul Clubului  Jurnaliştilor.

Autor: Daiana Ilieş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.