Vino la Forum Jurnalism și susține-l astfel pe Roman

Clubul Jurnaliştilor al Ligii Tineretului din Moldova realizează un nou proiect social de ajutorare a unei familii aflate în dificultate

Familia Iuliei din satul Porumbeni are nevoie de ajutor. Mamă a doi copii, Roman de 5 ani, care suferă de paralizie cerebrală, și Iana de 11 ani, Iulia își întreține singură copiii. Soțul, care era adesea violent, a plecat la altă femeie. Iulia nu poate lucra pentru că nu are cu cine își lăsa copiii, mai ales pe Roman. Au mari datorii la gaz, o duc greu, iar Roman are mereu nevoie de proceduri și medicamente costisitoare pe care mama acestuia nu și le poate permite.

Proiectul Forum Jurnalism este organizat de Clubul Jurnaliştilor pentru susținerea lui Roman. Evenimentul va reuni mai mulţi jurnalişti din diverse sfere, printre care: Ana Sîrbu, Dorin Galben și Daniela Beşliu. Speakerii vor aborda subiecte din meseria pe care o practică și, desigur, se vor destăinui cu șiretlicuri și sfaturi care i-au ajutat să exceleze de-a lungul anilor.

Fotografia postată de Clubul Jurnalistilor al LTM.

Fiind prezent la eveniment, te vei încărca cu o doză de emoții pozitive și cunoștințe fundamentale unui viitor angajat în acest domeniu. Dar cel mai important este că, prin prezența ta îl vei ajuta pe Roman să zîmbească mai des și îi vei dovedi că oameni cu suflet mare au mai rămas  în țara noastră.

Evenimentul va avea loc la data de 25 februarie, între orele 15:00-19:00. Gazdă și partener generalSummit Events. Proiectul aflat la prima ediție, este realizat în parteneriat cu ZUGO, Edit Tipar, CIVIC.MDPrețul unui bilet este de 50 lei, bani care urmează a fi donaţi lui Roman, ca să-l ajutăm să lupte cu  boală incurabilă.

Pentru mai multe detalii, dar şi cum puteţi cumpăra un bilet, accesați pagina de Facebook a evenimentului sau telefonaţi la 068878436 (Valeria Dumitriu, coordonatoarea Clubului Jurnaliştilor.)

Vă așteptăm cu mare drag !!