Clubul Jurnaliștilor la întâlnire cu fondatorul site-ului Diez.md

În data de 4 martie curent, Clubul Jurnaliștilor al Ligii Tineretului din Moldova a organizat o întâlnire cu blogger-ul și jurnalistul Alexandru Lebedev.

Fondatorul site-ului www.diez.md le-a vorbit tinerilor despre jurnalism, managementul timpului, voluntariat, dar și despre viața sa de student.

“Când eram student, încercam să particip peste tot, să mă implic în cât mai multe proiecte, să obțin experiență”, a spus Alexandru. În opinia sa, voluntariatul și activitățile extracuriculare ajută tinerii să se dezvolte, să progreseze şi să devină mai siguri pe ei.

Jurnalistul a povestit cum și-a creat blogul și cum e să scrii pentru propriul site, diez.md. ”Deși nu prea mai am timp să scriu pe blog, mă bucură faptul că este foarte accesat și citit. Dacă vreți ca blogul vostru să devină popular, trebuie să scrieți despre ceea ce vă place, dar să vă cunoaşteţi şi publicul. Nu e obligatoriu să scrieți foarte des. Odată la două zile e suficient”, a mai adăugat acesta.

Tinerii prezenți au participat activ și i-au acordat multe întrebări jurnalistului. „Întâlnirea m-a impresionat! Cel mai mult mi-a plăcut că m-am simţit lejer, că am putut să vorbim cu Alexandru pe orice temă. Este un tânar de la care cu adevărat ai ce învăţa şi de la care poţi să iei exemplu. Am aflat multe lucruri noi și interesate”, a spus Marina, membru al clubului.

La finalul întâlnirii, Alexandru Lebedev a spus că nu exclude o eventuală colaborare cu membrii Clubul Jurnaliştilor şi că aceştia pot trimite ştiri pentru a fi publicate pe site-ul www.diez.md. De asemenea, fondatorul diez.md i-a îndemnat pe tineri să scrie cât mai mult şi să elaboreze un blog comun.

Autor: Sanda Panteleimonov,

Membru al Clubului Jurnaliştilor al LTM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.