Cluburile Ligii Tineretului anunţă recrutarea de noi membri

Liga Tineretului din Moldova coordonează activitatea a 4 cluburi specializate: Clubul Jurnaliştilor, Clubul Diplomaţilor, Clubul Juriştilor şi Clubul Economiştilor. În cadrul acestora, tinerii pasionaţi de un anumit domeniu de activitate, îşi pot dezvolta cunoştinţele şi abilităţile practice, prin intermediul diferitor training-uri, seminare, conferinţe şi întâlniri cu profesionişti din Moldova sau de peste hotare.

Începând cu luna noiembrie, Liga Tineretului anunţă recrutarea de noi membri pentru toate cele 4 cluburi existente. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos – în dependenţă de Clubul în care vă regăsiţi – şi să-l expediaţi pe adresa de email: [email protected] până la 20 decembrie 2013.

 

Clubul Jurnaliştilor

„Clubul Jurnaliştilor” îşi propune să adune toţi tinerii pasionaţi de jurnalism într-o „comunitate” interactivă, dinamică şi creativă. Activitatea clubului presupune întruniri săptămânale, sub formă de training-uri, dezbateri, conferinţe şi întâlniri cu jurnalişti din presa scrisă, radio, TV sau online. Membrii Clubului vor avea posibilitatea să-şi încerce puterile şi în jurnalismul practic, prin implicarea în proiectele Ligii şi prin realizarea de noi proiecte media.

tveiten wordcloud

Completează formularul pentru a deveni membru al Clubului Jurnaliştilor – Formular pentru Clubul Jurnalistilor

 

Clubul Diplomaţilor

„Clubul Diplomaților” reprezintă uniunea viitorilor diplomați și își propune dezvoltarea abilităților tinerilor activi și perspicace. Membrii clubului se vor întruni săptămânal pentru a dezbate probleme importante şi pentru a învăţa arta diplomaţiei de la personalităţi importante din Republica Moldova şi de peste hotare.Clubul Dipomatilor

Completează formularul pentru a deveni membru al Clubului Diplomaţilor  – Formular pentru Clubul Diplomatilor

Clubul Juriştilor

„Clubul Juriștilor” este punctul de întâlnire dintre specialiștii și studenții din domeniul jurisprudenței, care vin să discute și să pună în practică noi perspective în domeniul dreptului și al sferei legale în Republica Moldova. La întâlnirile săptămânale, membrii Clubului vor avea posibilitatea să afle răspunsuri la întrebări ce ţin de legislaţie şi drepturile omului de la profesioniști cu experienţă.

Clubul Juristilor2

Completează formularul pentru a deveni membru al Clubului Juriştilor – Formular pentru Clubul Juristilor

Clubul Economiştilor

„Clubului Economiștilor” este destinat tuturor tinerilor interesaţi de economie şi business, celor care doresc să afle cum se întocmește un plan de afaceri, care sunt etapele pe care trebuie să le urmezi ca să ai succes în sfera businessului ş.m.a. În cadrul training-urilor şi dezbaterilor organizate aici, tinerii vor avea posibilitate să afle secretele profesionale ale unor economiști, manageri şi businessmani de succes, dar şi să dezbată probleme importante cu care se confruntă economia Republicii Moldova sau a altor state ale lumii.

Cubul Economistilor

Completează formularul pentru a deveni membru al Clubului Economiştilor – Formular pentru Clubul Economistilor

Pe lângă activitatea Cluburilor, Liga Tineretului propune mute alte activităţi pentru toţi tinerii. Dacă nu te regăseşti în activitatea nici a unui club descris mai sus, poţi deveni membru al Ligii Tineretului completând formularul de mai jos şi astfel, să partici la alte proiecte interesante, evenimente culturale, sportive ş.a..

Formular pentru a deveni membru Liga Tineretului

Formularele completate le puteţi expedia la adresa de email: [email protected] până la 20 decembrie 2013. Telefon de contact: 078824444

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.