Comunicat de presă “Şcoala Vinului” Premieră în R Moldova

Şcoala Vinului/Wine school – comunicat presă

”Vinul-filozofia pe înţelesul tuturor” (parafrazînd pe Louis Pasteur)

În premieră, în cadrul expoziţiei ExpoVin 2013, se organizează o Şcoală a Vinului, adresată tinerilor, care se pot iniţia la cursurile oferite în cultura şi degustarea vinului.

Organizatorii acţiunii, Liga tineretului din Moldova, Clubul amatorilor de vin din Moldova, Asociaţia de Sommelier din Moldova, Wine Bar ”George II”, Wine bar ”Ideal Wine”, cu suportul proiectului USAID/CEED II îşi propun să convingă tinerii că vinul poate fi pe înţelesul fiecărui, fiind un simbol al vieţii de calitate.

Şcoala Vinului vă oferi cîte 2 cursuri pe zi, în perioada 20-23 februarie 2013, în pavilionul 2, Moldexpo.

4 sommelier din Republica Moldova, şi 1 Master sommelier din Franţa vor ţine în cadrul Şcolii Vinului 8 training-uri pentru consumatorii de vin şi 2 master-class-uri destinate tinerilor profesionişti în domeniul serviciului de vin. Participanţii vor avea ocazia să învețe să deguste vinurile, să distingă soiurile de vin, să asocieze vinul cu bucate, dar şi vor afla despre regiunile vitivinicole ale Moldovei. În final, tinerii hedonişti vor primi diplome de iubitori ai vinului.

Aproximativ 200 tineri sînt aşteptaţi să se înscrie la unul din cursurile oferite gratuit, prin pagina Facebook Şcoala Vinului sau la e-mail [email protected]

526622_159485014201133_319558899_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.