De ce tinerii aleg Liga Tineretului

colaj liga tineretului

Poate mulți dintre noi se întreabă:,, Oare ce mai fac tinerii după multitudinile de materii școlare?; Oare mai au putere de ceva? “ Să știți că tinerii au puteri și chiar au cu ce ocupa timpul lor liber, cu voluntariatul. Cei mai activi și plini de viață își petrec zilele libere la una sau mai multe organizații de voluntariat.
O astfel de organizație este Liga Tineretului din Moldova, organizația care recrutează anual sute de tineri din toată țara și din diferite domenii. Să vedem în continuare de ce tinerii aleg Liga Tineretului din Moldova.

Valeriavaleria dumitriu liga tineretului Dumitriu-vice coordonator clubul jurnaliștilor
Liga Tineretului din Moldova nu este doar un ONG, este mai mult decît o comunitate de tineri. Aici este locul unde ambițiile, ideile neobişnuite, entuziasmul, dispoziția bună şi energia pozitivă se îmbină armonios în cele mai tari proiecte şi acțiuni realizate în comun de grupuri de tineri. Aici nu promovăm partide sau religii, aici ne promovăm ideile, ne promovăm de fapt pe noi şi ceea ce putem face pentru o societate mai bună. În fond, cred că anume pentru acest lucru  tinerii aleg Liga Tineretului din Moldova. Pentru că aici este  loc pentru fiecare !

Ana Oaserele-coordonator Clubul Juriștilor13339495_601350633365200_3317880164929458647_nAm ales Liga Tineretului pentru că oferă șansa tinerilor să se implice în domeniul apropiat fiecărui. Eu sunt studentă la drept si am ales clubul Juriștilor. Mi se pare cea mai bună alegere în acest moment. Am șansa de a cunoaște oameni din domeniu, dar si din afara jurisprudenței, pot participa la traininguri utile și alte evenimente. De asemenea putem să participăm și la evenimentele organizate de celelalte cluburi, oferind șansa de a ne lărgi orizonturile profesionale.

anastasia juravschi liga tineretuluiAnastasia Juravschi-coordonatoar Clubul de Turism
Tinerii mereu au fost tentați să încerce ceva nou, iar Liga Tineretului a venit ca o provocare, în care tu singur aduci aportul în dezvoltarea ta personală și profesională cît și a altor tineri. Eu personal, am ales Liga pentru a putea împărtăși și cu alți tineri experiența și abilitățile din domeniul turismului, pentru a descoperi lucruri noi și pentru a învăța cum să administrezi o echipă cît mai eficient. Liga Tineretului este locul unde te simți liber să creezi și să exploatezi informația la maxim.

Laura Guțu- coordonator Clubul Economiștilor
laura gutu liga tineretuluiÎntotdeauna cînd aplic la o organizație, urmăresc ca aceasta să fie una interesantă, în care să învăț lucruri noi și care să-mi ofere posibilitatea de a mă dezvolta. Cînd am aflat de Liga Tineretului, mi-a placut că era divizată în mai multe cluburi specializate, în cadrul cărora se organizează training-uri, dezbateri, mese rotunde legate nemijlocit de domeniul propus. Am ales clubul economiștilor, ulterior cel al diplomaților, pentru a-mi crea o viziune mai clară despre profesia ce o voi urma și pentru a îmbunătăți competențele în comunicare.

 

cristina rus liga tineretuluiCristina Rus, coordonator Clubul Ecologiștilor
Eu am ales LTM pentru că îmi place să fiu activă, şi pentru că am fost recomandată în calitate de coordonator de către o persoana pe care nu am putut să o refuz, ceea ce a fost încurajator. Urmez motto-ul: “fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume “, iar în Ligă mi s-a spus: putem face orice, numai să spui ce idee ai. Dacă ai doar o idee care trebuie şlefuită, o vom şlefui împreună. Ideea de echipă unită insuflată de coordonatorul ligii mi-a oferit entuziasm şi curaj.

 

Adelina Arapan – secretar Clubul Economiștilor adelina arapan liga tineretului
Am ales Liga Tineretului pentru că am găsit ceea ce căutam, Clubul Diplomaților îmi oferă șansa de a mă afirma în domeniul care-mi place. Astfel am participat la diferite evenimente organizate de noi sau de alte cluburi. Este distractiv și interesant, îmbinăm perfect utilul cu plăcutul. Avem idei și proiecte pe care dorim să le realizăm, iar împreună cu echipa vom depune tot efortul pentru a face schimbarea pe care ne-o dorim.

 

Articol realizat de Corin Mironov

Completează formularul de aplicare și devin-o membru al Ligii Tineretului!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.