DE DRAGOSTE de ziua îndrăgostiților | Clubul Ecologiștilor

Clubul Ecologiștilor a organizat la data de 14 februarie un eveniment cu ocazia Valentin’s Days, care a avut ca scop să adune toți îndrăgostiții. Evenimentul s-a desfășurat la Scara Cascadei din parcul Valea Morilor, unde au fost așteptate toate persoanele dornice de a petrece timpul liber într-o atmosferă plăcută și de a se delecta cu muzică live. Pe lângă aceasta, ei au confecționat inimioare pentru a le agăța pe crengile copacilor, ca semn de afecțiune și respect față de natură.

Chiar daca era frig tinerii au cântat la chitară cele mai cunoscute piese despre iubire, ridicând dispoziția trecătorilor.

’’Inițial pe frigul acesta nu am avut ideea de a cânta, am avut ideea de a dansa, gândindu-ne că printru-un flashmob nu vom îngheța, dar am ajuns la concluzia că nu suntem cei mai buni coreografi, ne-am gândit ca ar fi totuși mai bine să transformăm flashmobul din dans într-un mini concert al amatorilor și am descoperit foarte multe talente printre voluntarii clubului nostru . M-am bucurat foarte mult, deoarece făcând repetițiile pentru acest mini-concert, confecționând inimioarele, pe care le-am agățat pe ramurile copacilor, am vazut câte suflete frumoase fac parte din clubul nostru, am descoperit laturile pe care până acum nu le-am cunoscut și ne-am împrietenit foarte mult, am facut o echipă mult mai unită. Consider că fiecare ar trebui să ia exemplu de la noi și să acorde mai mult timp unor activități reale de socializare cu prietenii, pentru că vor descoperi mult mai multe lucruri.” a menționat Cristina Rus, coordonatoarea Clubului Ecologiștilor.