Formare de echipă cu Svetlana Petranici, psiholog și trainer

Pe 8 octombrie, membrii Departamentului  Social, Cultură și Sport au avut parte de un training organizat de psihologul Petranici Svetlana.

În cadrul acestui training tinerii au învățat metode actuale ce au ca scop trecerea peste situații în care persoanele nu pot găsi puncte tangențiale cauzate de o percepere diferită a lucrurilor. De asemenea, toată  informația teoretică a fost pusă în practică  cu ajutorul unor jocuri, lucru în echipă și formulare interactive. Astfel, fiecare membru a putut descoperi o nouă latură a personalității sale și acest fapt a surprins plăcut echipa departamentului.

1

După cum a zis Svetlana Petranici “Oricare poate să descrie unul și același lucru în mod diferit, noi la rîndul nostru trebuie să fim pregătiți să ne acomodăm la astfel de persoane, evitînd divergențele între părerile persoanelor ce percep lumea vizual, auditiv sau chinestet.”

6-1

Tinerii au rămas plăcut surprinși de training și nu au ezitat să aplice cele învățate.

“Am rămas foarte entuziasmată de noile lucruri ce vizează caracterul și personalitatea mea, descoperind faptul că sunt o persoană ce intră în domeniul vizual, deși cel auditiv și chinestet mă captează”, a menționat Djulieta Țîmbal, membru al clubului.

8

În urma acestui training, tinerii au deprins abilitatea de a spune “Nu” într-un mod plăcut și ușor, de a putea dialoga facil cu persoane din diferite sfere ale activității sociale, găsind o limbă comună cu ele și nu în ultimul rînd de a lucra în echipă și de a se cunoaște.

“A fost un trainig educativ, ce ne-a oferit posibilitatea să ne simțim liberi și să ne cunoaștem mai bine”, spune Ionela Mîțăblîndă, membru al Departamentului Social, Cultură și Sport.

12

Trainingul a luat sfîrșit cu un sfat prețios din partea psihologului: “Pe tînăra generație o sfătui să fie activă și să citească cît mai mult, din cauză că lipsa acestor două lucruri se scindează cu lacuna de a nu putea să-ți exprimi părerea și astfel să interacționezi cu cei din jur”.

7

Reamintim că Deprtamentul Social, Cultură și Sport preconizeză alte evenimente, pentru ai urmări accesați pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.