Gala Celor mai Buni Voluntari ai Ligii Tineretului

Membrii Ligii Tineretului din Moldova s-au grăbit să ne dovedească că 2016 a fost un an productiv, iar pe 22 decembrie, la Restaurantul Eclipse, aceștia au organizat o petrecere de totalizare în cadrul căreia au fost premiați cei mai activi voluntari din cadrul Ligii.

Acest eveniment a avut loc datorită sprijinului acordat de către sponsorii noștri și le aducem sincere mulțumiri Restaurantului Eclipse pentru gazdă și deservire perfectă, Combinatului de Vinuri „CRICOVA” S.A. pentru noul perlant #CR7COVA și excursiile la vinărie!!!
Mulțumim pentru muzică și voie bună Major Band!
Mulțumim Elibraria.eu pentru cărțile deosebite!
Mulțumim Panda Tur pentru excursiile la munte și la Iași!
Mulțumim şcoala de limbi străine Insam German School, Reliable Solutions Distributor şi ansamblul de dansuri Regal.

Evenimentul a început cu desemnarea nominalizărilor pentru  „Cel mai bun coordonator”, „Cel mai bun vice-coordonator”, „Cel mai bun proiect”, dar și cel mai activ voluntar din cadrul fiecărui club.

Marele titlu pentru “Cel mai bun coordonator” a fost câștigat de Cristina Rus, coordonatorul Clubul Ecologiștilor, iar dacă tot ecologiștii au dat dovadă de implicare și activism, premiul de gradul I pentru cel mai bun vice-coordonator i-a revenit lui Sergiu Voloc.

„Fiind nominalizat ca cel mai bun Vice-Coordonator al anului 2016 din cadrul Ligii Tineretului din Moldova am amplificat acest sentiment în mine de cîteva ori, de mîndrie și motivație. Mi-a fost plăcut să primesc cadoul din partea Ligii, dar pe lîngă asta mai mult contează ce am realizat, cum și cît se muncește în Moldova pentru a schimba ceva spre bine, alături de coordonatoarea minunată care este mereu alături și de echipa sînguincioasă ce stă în spatele tuturor evenimentelor create”– a relatat Sergiu Voloc.

Proiectul „Școala bloggerilor” coordonat de Mihaela Josanu s-a dovedit a fi cel mai bun proiect al anului 2016. Acesta a fost la a II-a ediție, iar organizatorii ne-au promis că și în 2017 ne vom bucura de el.
„Am rămas impresionată de faptul că proiectul meu a devenit proiectul anului. Am realizat alături de echipa mea că această ocupație oferă foarte multe, atît pentru sine cît și pentru cei din jur” – a menționat Mihaela Josanu.


Printre cei care s-au ales cu diplome de gradul II și III, dar și premii valoroase se numără : Valeria Dumitriu, Adrian Gherman, Ana-Maria Neagu, Valentina Madan.  Aceștia au câștigat sesiuni foto cu fotograful Vlad Andreev și excursii la Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A.

“A fost un an greu, dar  ne-am descurcat, iar dovadă  este evenimentul la care am asistat astăzi. Cred că faptul că am stat minute în șir premiind zeci de voluntari spune ceva. Am realizat multe în 2016, dar și mai multe ne propunem pentru anul care vine. Împreună vom fi cei mai buni” a menționat Valeria Dumitriu, coordonator Clubul Jurnaliștilor.

Cei mai activi membri din fiecare club sunt Alexandrina Carpovici, Alina Samanati, Renata Rusu, Maxim Bețivu, Mihaela Costaș,  lor li s-au fost oferite cărți de la Elibraria
Surpriza serii pentru toți coordonatorii cluburilor au fost excursii la Iași oferite de agenția de turism Panda Tur.La eveniment au încins atmosfera Alina Samanati și Ansamblul Regal, iar pe lângă cadourile pentru cei mai buni voluntari s-a organizat o tombolă unde au fost oferite licenţe antivirus și un Wine Gift Book de la Reliable Solutions Distributor , dar și un curs gratuit de studiere a unei limbi de la Insam German School.
Tinerii au gustat din spumantul lansat de curînd “Cr7cova”, iar spre sfârșit au dansat și s-au distrat pe muzica bună oferită de Major Band.

În 2016 Liga Tineretului din Moldova a realizat zeci de proiecte și evenimente, iar această totalizare este rezultatul muncii lor.

Photos : Vlad Andreev

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.