,,Gala Națională a Frumuseții”

750x200

_

  Liga Națională a Tineretului din Moldova desfășoară  cel mai grandios concurs de frumusețe, la care vor putea participa domnișoare cu vîrsta cuprinsă între 16-25 ani  din toate localitățile RM, inclusiv  din Transnistria, indiferent de experiențe anterioare de participare la astfel de concursuri.

 

“ Gala Națională a Frumuseții” se va desfășura în perioada noiembrie 2014-martie 2015. Acest concurs se organizează în premieră și va deveni deja unul tradițional, iar aria lui va  cuprinde înteg teritoriul Republicii Moldova. Startul concursului va fi dat în luna noiembrie 2014 și va include o serie de casting-uri prin toată Moldova, participantele vor fi selectate cu mare atenție și minuțiozitate timp de 3 luni, iar juriul profesionist și competent va da numele finalistelor în februarie 2015.

   Cele 23 de norocoase din finală vor avea parte de o mulțime de antrenamente gratuite de fitness, repetiții de comportament pe podium, traininguri de artă oratorică , sesiuni foto,  călătorii, promo-spoturi , participarea la acțiuni de caritate și emisiuni TV, etc..

   Toată perioada pregătirilor la concursul propriu-zis, finala evenimentului și ceremonia de premiere va fi filmată și difuzată în cadrul unor emisiuni televizate. Concursul va fi transmis în direct atît la posturi TV naționale cît și online.

   Cîștigătoarea  concursului va fi delgată pentru a participa la mai multe concursuri internaționale și va avea posibilitatea să încheie contracte cu cele mai renumite case de modă. “Gala Națională a Frumuseții” va fi cu adevarat o punte de lansare în lumea modei pe plan internațional pentru toate participantele.Jurații și invitații de onoare vor fi oameni de afaceri, politicieni, miniștri, rectori, vedete autohtone și de peste hotare și alte personalități notorii.

 

Valoarea totala a premiilor este de peste 150000 lei.

256164_224198410941722_100000546933209_912267_2413450_o

Conditii de participare:

– Completeaza si trimite formularul de aplicare pe e-mailul:  

   [email protected], descarcă formularul de AICI.descarca formular

– Vîrsta de participare 16-25 ani

– Înălțime 162 – 183 cm

– Formularul completat + 4 fotografii

  (portret, în costum de baie, din profil și din față în picioare)

 

 

* Nu se i-au in considerare anchetele fetelor cu cicatrici vizibile, defecte fiziologice sau      care au participat anterior la filmari pornografice și erotice.

* Fiecare domnișoară care a fost aleasă după casting-ul final, trebuie sa participe la toate activitățile care vizează concursul (conferințe de    presă, filmări pentru emisiuni televizate, radio, prezentări de modă) necesare pentru a îndeplini misiunea concursului.

* Toate participantele vor fi instruite gratuit.

 

casting A3 copy

 

Concursuri organizate anterior de către noi:

 

Miss Universitate 2012

 

Acest concurs a fost organizat cu participarea a 22 de studente din RM, finala a fost organizată în incinta Fashion TV CLUB, și a avut ca invitați de onoare pe Cătălin Botezatu care a fost și președintele juriului.  Cîștigătoarea concursului a fost inclusă automat ca participantă la concursul de frumusețe organizat de Dlui în România și a participat la mai multe prezentări de modă la nivel internațional.

 

 

Miss Universitate 2011

Concursul a fost organizat cu ajutorul unei echipe tinere și active din cadrul Ligii Tineretului  din Moldova și a avut un impact cultural pozitiv asupra mediului studios. În finală au ajuns 23 de finaliste, iar MISS UNIVERSITATE 2011 a devenit CORINA EVTODIEVA, finala concursului s-a desfășurat în incinta localului  ,,CASA SARBATORII,,

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.