Impresiile spectacolului “Hoțul de Dario Fo” Teatrul Satiricus

O seară agreabilă, bună dispoziție și un spectacol umoristic – iată câteva din ce ne-a oferit Teatrul Satiricus la spectacolul Hoțul de Dario Fo.
Într-o atmosferă atât de plăcută am vizionat această minunată comedie. Scopul actorilor a fost de a aduce zîmbetul pe fețele noastre și pot spune că le-a reușit deplin.
Mi-a plăcut felul de a începe spectacolul, a fost facută o trimitere la situația politică a Republicii Moldova: ,,Toți fură mii și miliarde în țara asta’’. Din spectacolul dat am înțeles că tot valorile spirituale sunt mai importante, chiar dacă în societate predomină valorile materiale.
A fost folosit un limbaj pe înțelesul tuturor, cuvintele imprumutate din italiană au făcut piesa mai captivantă și comică.
Designul scenic, vestimentația, muzica de fundal și actorii au fost fenomenali. M-au făcut să mă simt relaxată, petrecând o seară de neuitat.
Spectacolul a încântat pe toți cei prezenți în sală, de la adolescenți până la domni și doamne în etate, iar actorii au stârnit aplauze furtunoase la sfirșitul spectacolului. Consider că acest spectacol merită vizionat de toate categoriile de vârstă pentru a le face viața mai dinamică și mai veselă.

Autor: Valentina Madan
Mulțumim partenerului nostru Teatrul Satiricus

img_8684

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.