Înscrierea la concursul “Gala Naţională a Frumuseţii” se prelungește pînă la 22 februarie.

 

 

750x200

 

Înscrierea pentru a participa la concursul “Gala Naţională a Frumuseţii” organizat de Liga Națională a Tineretului din Moldova continuă, iar perioada de înscrierea la casting se prelungește pîna la 22 februarie, current.

Timp de numai o luna, s-au înscris deja peste 200 de participante cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani,  din toate localitățile RM, de la diverse instituţii de învăţămntşi cu diferite preferinţe, chiar dacă unele dintre ele nu au  participat anterior la astfel de concursuri.

“Gala Naţională a Frumuseţii” se organizează în premieră  în Republica Moldova şi va deveni un concurs  tradiţional, iar participantele castingului vor fi selectate de un juriu care  va decide  numele finalistelor pentru proba finală din luna martie.

Cele 23 de norocoase din finală vor avea parte de o mulţime de lecţiişi antrenamente gratuite: fitness, comportament pe podium, traininguri de artă oratorică , sesiuni foto,  călătorii, promo-spoturi , participarea la acțiuni de caritate și laemisiuni TV etc.  Întreaga perioadă de pregătire pentru finala concursului va fi difuzată în cadrul unor emisiuni televizate, marea finalăşi premierea concurentelor  va fi transmisă în direct, atât la posturile de televiziunenaţionale, cît și online.

“Gala Naţională a Frumuseţii” va fi, într-adevăr, o punte de lansare în lumea modei pe plan internațional, pentru toate participantele. Câştigătoarea va fi delegată să participe la mai multe concursuri internaţionale, va avea posibilitatea să semneze  contracte cu cele mai renumite agenţii de modeling şi va deţine  timp de un an, cu demnitate, titlul şi coroniţa de “Miss Gala Naţională a Frumuseţii”. Juraţii și invitații de onoare de la eveniment vor fi oameni de afaceri, politicieni, miniştri, rectori, vedete autohtone și de peste hotare şi alte personalităţi notorii.

Înscrie-te şi tu la concurs şi demonstrează-le tuturor că tu eşti Cea-Mai, Cea-Mai dintre Cele-Mai!

 

Conditii de participare:

10921817_772681352813687_1660694294_n

– Completeaza si trimite formularul de aplicare pe    

 e-mailul:    [email protected],

descarcă formularul de AICI.descarca formular

– Vîrsta de participare 16-25 ani

– Înălțime 162 – 183 cm

– Formularul completat + 4 fotografii

  (portret, în costum de baie, din profil și din față în picioare)

 

* Nu se i-au in considerare anchetele fetelor cu cicatrici vizibile, defecte fiziologice sau      care au participat anterior la filmări pornografice și erotice.

* Fiecare domnișoară care a fost aleasă după casting-ul final, trebuie sa participe la toate activitățile care vizează concursul (conferințe de    presă, filmări pentru emisiuni televizate, radio, prezentări de modă) necesare pentru a îndeplini misiunea concursului.

* Toate participantele vor fi instruite gratuit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.