La Liga Tineretului a venit primăvara!

Sâmbăta, 15 februarie în incinta ASEM, Liga Tineretului a organizat un atelier de creație, deschis pentru toți membrii cluburilor, dar și pentru alți voluntari.

Camera MartisorÎn cadrul workshop-ului tinerii au creat diferite tipuri de mărţişoare, utilizând diverse materiale: aţa, hârtia, fetru, mărgele, nasturi, lipici, creioane ş.a.

Cu inițiativa de a organiza atelierul a venit  Daniela Hadei, coordonatorul Clubului Jurnaliștilor. Aceasta a spus: ,, Ideea mi-a venit pur întâmplător, mă gândeam la un act de caritate de 1 martie, pentru  persoanele mai triste ca noi. Tinerii au fost receptivi cu idei foarte originale”.

La eveniment a fost prezent și Ion Curmei, președintele Ligii Tineretului din Moldova, care a afirmat: „Este un proiect nou pentru noi, îmi pare bine că tinerii sau implicat activ. Este o practică buna pentru organizația noastră și cred că o să mai realizăm astfel de ateliere”.

Vera Buzu din Departamentului social, cultură și sport al LTM a menționat: ,,M-am simțit bine, căldura celorlalți m-a inspirat să fac lucruri frumoase”. Dorin Lisnic, membru al Clubului Jurnaliștilor a completat: ,,Idea mi-a părut foarte interesantă, ea ne unește și ne face să ne cunoaștem mai bine”.

Scopul atelierului a fost unul caritabil, toate mărțișoarele confecționate vor fi dăruite de 1 martie trecătorilor, dar în același timp s-a urmărit socializarea membrilor cluburilor.

Menționăm că s-a planificat organizarea repetată a atelierului în următoarea sâmbătă.

Autor: Marina Oriol,

membru al Clubului Jurnaliştilor al LTM.

 

 

 

 

Atelierul de creaţie Nr. 2 va avea loc pe data de 22 februarie, ora 11.30, sala 508, blocul C, ASEM. Urmăriţi evenimentul de pe Facebook, pentru a afla detalii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.