La Liga Tineretului din Moldova a fost celebrată FEMEIA!

La 6 martie curent, membrii Ligii Tineretului din Moldova au sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii, cu muzică, dansuri, concursuri distractive şi tombole.  

Evenimentul a avut loc în incinta Clubului City din Chişinău şi a adunat membrii tuturor Cluburilor şi Departamentelor din cadrul LTM. Sărbătoarea a fost moderată de către Vlad Codreanu, interpret de muzică populară și de estradă şi moderator de evenimente.

,,Divertis Dance Show” alături de conducătorul artistic Victoria Croitor, au prezentat publicului câteva dansuri, care au aprins atmosfera. Invitaţii speciali ai serii au fost interpreţii autohtoni Mariana Mihăilă, Valentin Palancica şi Cerina, care au interpretat mai multe melodii din repertoriul personal.

S-a organizat şi un concurs improvizat de Miss, la care a participat câte o reprezentantă din fiecare club al Ligii Tineretului din Moldova. Fiecare dintre acestea au fost nominalizate cu un anumit titlu – Miss Eleganţă, Miss Inteligenţă, Miss Zâmbet – şi premiate cu daruri de la partenerii evenimentului, cum ar fi: un curs de engleză, o oră de modeling professional, reduceri la un salon de frumuseţe sau la o companie de decor cu baloane, o excursie prin Moldova.

Premii au primit şi participanţii la tombolă, dar şi la alte concursuri distractive organizate de LTM.

„Serata a fost bine organizată! S-a simţit dragostea depusă de către organizatori, ca în final toţi să fie fericiţi. Dacă unii au plecat de la eveniment doar bine dispuşi, atunci eu am plecat acasă fericit şi mulţumit pentru cadourile primite în cadrul concursurilor şi a tombolei! Atmosfera a fost plăcută pentru toţi, unii s-au regăsit în concursuri, alţii în muzică şi dansuri, alţii în jurul prietenilor… Bravo organizatorilor!” a afirmat Vitalie Caracuşan, membru al Clubului Jurnaliştilor al LTM.

Seara s-a încheiat cu discotecă şi dansuri până după miezul nopţii.

Partenerii evenimentului au fost: Panda Tur, IC Models, Beauty Farm, Eva Baloons, Top English School of Today, Floare-Carpet, Top-Fly, Divertis Dance-show.

Mai multe fotografii vezi pe pagina de Facebook a Ligii Tineretului din Moldova AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.