Liceenii din Teleneşti au confecţionat şi dăruit mărţişoare!

Locuitorii comunei Căzănești din raionul Telenești au avut parte de surprize din partea tinerilor din localitate în prima zi a primăverii.

Mai mulţi elevi ai Liceului Teoretic „Adrian Păunescu” din Căzăneşti, membri ai Ligii Tineretului din Moldova, au organizat un atelier de creaţie, similar celui din Chişinău, în cadrul căruia au meşterit peste 150 de mărţişoare şi aproximativ 70 de felicitări.

La 1 martie, tinerii au ieșit în stradă şi i-au felicitat pe toți trecătorii cu sosirea primăverii. Liceenii din Căzănești au afirmat că sunt fericiți, pentru că au făcut mulți oameni să zâmbească, chiar dacă afară era timp posomorât.

,,Mulțumim dlui Ion Curmei, președintele Ligii Tineretului din Moldova şi dnei Svetlana Raileanu, consilierul LTM, pentru că ne oferă șansa de a ne afirma şi de a ne face viața mai interesantă!” a spus eleva Rodica Roşca.

Președintele Ligii Tineretului din Moldova, Ion Curmei, a mulţumit tinerilor pentru implicarea lor activă în acest proiect şi, în special, directoarei liceului „Adrian Păunescu” din Căzăneşti, liceu unde îşi fac studiile elevii din mai multe localităţi din împrejurime.

„Tinerii sunt foarte receptivi şi dornici de a face un bine, de a produce o schimbare la nivel de gândire, de comunitate, de ţară! Da, inițiativa a venit din partea mea, dar organizarea, responsabilitatea, orarul întrunirilor, planul de acțiuni – le aparțin! Sunt frapată de modul în care îmi vorbesc, mă caută, îmi cer sfatul…” a afirmat Mariana Banari, directorul liceului din Căzăneşti.

Menţionăm că la atelierul de confecţionare a mărţişoarelor, organizat la 27 februarie curent, au participat cca. 40 de tineri din mai multe localităţi ale raionului Teleneşti, printre care satul Căzăneşti, Hirişeni, Coropceni, Suhuluceni, Mîndreşti, Scorţeni.

Reprezentanţii din Teleneşti ai Ligii Tineretului din Moldova, au comunicat că pregătesc mai multe proiecte comunitare şi de caritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.