Liga Tineretului din Moldova a fost la Cupa Davis

Cei mai activi membri ai Ligii Tineretului din Moldova au avut posibilitatea să vadă LIVE victoria tenismenilor noștri din cadrul „Davis Cup”, care s-a desfășurat în acest weekend la Chișinău.

În perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2014 la Manejul de atletică ușoară din Chișinău a avut loc Campionatul Mondial de tenis „Cupa Davis”, în cadrul căruia naționala Moldovei a întâlnit selecționata Egiptului.

”Am urmărit cu mare interes meciurile de tenis din cadrul Cupa Davis, am ținut pumnii pentru ai noștri, ne-am bucurat de fiecare punct câștigat si de victoria finală. Suntem mândri de tinerii noștri tenismeni! Ma bucur că membrii LTM au avut ocazia să participe la un eveniment sportiv atât de important pentru țara noastră și sunt recunoscător Federației de Tenis din Moldova, în frunte cu Marina Tauber, pentru biletele pe care ni le-a oferit” a declarat Ion Curmei, președintele Ligii Tineretului din Moldova.

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, a fost omul cheie în duelul cu Egipt şi a calificat Moldova în runda următoare. Albot l-a învins în meciul 4 al duelului pe Mohamed Safwat cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4, 6-4. În acest fel, Moldova a câștigat în fața Egiptului cu 3-1.

„Iubesc foarte mult acest sport, iar Radu Albot, cel care a adus victorie țării noastre la acest Campionat, este idolul meu. Mă bucur că LTM mi-a oferit posibilitatea să văd jocul lor nu doar din fața televizorului, ci live, din tribune! Emoțiile sunt total diferite aici!” a afirmat un membru al Ligii Tineretului din Moldova, prezent la finala Campionatului în Moldova.

Amintim că echipa noastră a fost formată din Radu Albot, Maxim Dubarenco, Andrei Ciumac şi Andrei Gorban. În runda următoare, selecţionata Moldovei se va duela cu Belarus, care a trecut de Irlanda cu 4-1. Confruntarea va avea loc în perioada 4-6 aprilie, cel mai probabil la Minsk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.