Liga Tineretului a fost la Student Fest

Pe 23 septembrie, membrii Ligii Tineretului au participat la târgul de oportunități din cadrul evenimentului Student Fest. Astfel, zeci de tineri au aplicat pentru a deveni voluntari în cadrul organizației Liga Tineretului din Republica Moldova.

Evenimentul Student Fest a avut o serie de activități care au determinat tinerii să se implice în cadrul festivalului prin participarea la concursuri, selectarea unei organizații de voluntariat, a unui loc de muncă sau pur și simplu să se delecteze cu muzică de calitate.

Evenimentul are drep scop de a armoniza toate elementele necesare vietii unui student, inclusiv distracția”, a menționat Nistor Lazar, Președintele Comunității Tinerilor Ambițioși.

La eveniment a fost prezent și președintele Ligii Tineretului, Ion Curmei, pentru a susține și îndruma tinerii să facă voluntariat “Organizarea unui asemenea eveniment  a fost o idee bună, doar că studenții încă nu sunt destul de pregătiți pentru așa ceva . Din acest motiv cred că nu au fost atât de mulți cât ar fi fost normal pentru asemenea festival, însă oricum au fost studenți care au avut de câștigat și asta bucură”.

14446202_345609105782375_8983957467988842859_n

Membrii Ligii Tineretului au fost la eveniment și au reușit să convingă zecide tineri să aplice la organizația noastră.
“Am observat un feedback pozitiv din partea elevilor si studentilor prezenti, luând cu asalt ONG-urile care aveau oferte atractive. Unii dintre ei optau pentru activitati strict legate de domeniul pe care il studiaza, pe cind altii au participat la Student Fest anume pentru a-si petrece timpul frumos alături de colegi”, a spus Valeria Dumitriu, coordonatorul Clubului Jurnaliștilor al LTM.
Mai multe organizații de tineret au fost prezente pentru a spune tinerilor ce oportunități le oferă și cum se pot dezvolta făcând voluntariat.
“Liga Tineretului este o organizație nonguvernamentală ce are mai multe departamente și cluburi, astfel fiecare club are domeniul său de activitate. Departamentul Știință include Clubul Jurnaliștilor, Juriștilor, Economiștilor, Ecologiștilor, Diplomaților, de Turism, și Departamentul Social, Cultură și Sport unde tinerii își pot dezvolta abilități de lidership și cunoștințe vaste în domeniul pe care-l alege” a menționat coordonatoarea Ligii Tineretului, Mihaela Josanu, inclusiv în reportajul de mai jos realizat de Jurnal TV.

Programul  distractiv a atras atentia chiar si simplilor trecatori, pentru ca au avut ocazia sa cunoasca povesti de success ale tinerilor care au reusit performante inalte intr-un timp destul de scurt.
În fotografiile de mai jos vedeți activitatea membrilor Ligii Tineretului în cadrul evenimentului Student Fest.
dsc_0138
dsc_0139
dsc_0153
dsc_0157
dsc_0159
dsc_0191
dsc_0192
dsc_0184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.