Liga Tineretului Recrutează

Începând din data de 23 Septembrie 2019, Liga Tineretului din Republica Moldova recrutează tineri dornici și pregătiți pentru adevărate schimbări în formarea și dezvoltarea ambițiilor și a scopurilor personale.

Aici vorbim despre lărgirea orizonturilor din prisma unor implicări efective în cadrul diferitor proiecte interesante și utile, activități extracurriculare indispensabile pentru o dezvoltare personală și profesională corectă, conferințe, concursuri și cunoașterea unor persoane deosebite care nu numai că vor deveni o inspirație, dar în același timp vor participa la crearea și prosperarea echipei noastre, o echipă unită și orientată multilateral.

Liga o sa ocupe rolul de intermediar care face conexiunea dintre studiile pe care le practică fiecare din tânăr în cadrul instituțiilor și evenimentele cotidiene aferente societății. Fiecare licean, student are nevoie de îndrumări și de un ghidaj bine punctat, fiindcă după finalizarea studiilor urmează cel mai important examen: angajarea la un post de muncă, în care capacitățile și aptidunile dobândite în cadrul voluntariatului vor fi clasificate ca experiență.

Organizația noastră coordonează activitatea a două departamente:

Departamentul Social, Cultural și de Sport se concentrează pe acţiuni de caritate, dar și organizează diferite manifestări sportive, evenimente  cu tematică culturală și socială.

Departamentul de Știință este format din câteva cluburi care promovează diverse scopuri cu tematici specifice:

  • Clubul Jurnaliștilor
  • Clubul Economiștilor
  • Clubul Juriștilor
  • Clubul Ecologiștilor
  • Clubul Diplomaților
  • Clubul de Turism

Pentru detalii despre activitatea organizației, dar și a fiecărui departament în parte, nu ezita să accesezi site-ul Ligii.

Recrutarea durează 2 săptămâni! Pentru a aplica completează formularul aici.