Liga Tineretului recrutează noi membri!

Презентация10

Dacă te-ai plictisit de rutină şi doreşti să-ţi dezvolţi abilităţile de comunicare şi implicare activă în diverse proiecte, aplică până pe data de 25 septembrie la Liga Tineretului din Moldova!

 

Liga Tineretului din Moldova coordonează activitatea a 4 cluburi specializate: Clubul Jurnaliştilor, Clubul Diplomaţilor, Clubul Juriştilor şi Clubul Economiştilor. În cadrul acestora, tinerii pasionaţi de un anumit domeniu de activitate, îşi pot dezvolta cunoştinţele şi abilităţile practice, prin intermediul diferitor training-uri, seminare, conferinţe şi întâlniri cu profesionişti din Moldova sau de peste hotare. Dacă vrei să aplici pentru a deveni membru al unui Club anumit, completează formularele de mai jos. Mai multe informaţii despre activitatea cluburilor LTM citeşte AICI.

 

Formular pentru Clubul Jurnalistilor

Formular pentru Clubul Diplomatilor

Formular pentru Clubul Juristilor

Formular pentru Clubul Economistilor

 

Pe lângă activitatea Cluburilor, Liga Tineretului propune mute alte activităţi pentru toţi tinerii. Dacă nu te regăseşti în activitatea nici a unui club de mai sus, poţi deveni membru al Departamentului Social, Cultură şi Sport şi astfel, să participi la alte proiecte interesante, evenimente culturale, sportive ş.a. Pentru aceasta, completează formularul de mai jos.

 

Formular pentru a deveni membru Liga Tineretului

 

Formularele completate le puteţi expedia la adresa de email: [email protected] Pentru mai multă informaţie, ne puteţi contacta la nr: 078824444.

Liga Tineretului din Moldova este o organizație neguvernamentală, care are drept scop crearea de oportunități de dezvoltare pentru toți tinerii, prin diverse proiecte culturale, științifice, social-politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.