Liga Tineretului susţine Balul Bobocilor organizat în Liceul “Adrian Păunescu”

12212339_929698163744824_1703386108_n

Vineri, 5 Noiembrie, Liga Tineretului din Moldova a fost alături de minunații bobocei din Liceul ”Adrian Păunecu”. Un program cât se poate de original, multă perseverenţă şi acţiune, au fost doar câteva din ingredientele care au transformat seara în una de neuitat.  Elevii au avut multe emoţii la început, dar apoi au reuşit fără îndoială să cucerească privirile nu numai a spectatorilor, dar și a juriului, care s-a străduit să fie pe cît se poate de obiectiv. Talentaţi, concurenţii şi-au arătat aptitudinile în muzică, dans și teatru,  fiecare demonstrând că merită să fie numit cel mai bun.

În toată această atmosferă se simțea relația dintre profesori și elevi, stima pe care cei din urmă o demonstrau și ingrijorarea dascălilor  de fiecare dată cînd boboceii pășeau pe scenă. Iar succesul evenimentului  în mare măsură i se datorează directoarei Liceului ”Adrian Păunescu”, Mariana Banari. Deși, cu siguranță toți participanții au reușit să-şi arate calităţile şi să încânte prin eleganţă şi rafinament , într-o competiție pozitivă și echitabilă, juriul a plasat pe locul întîi perechea care a devenit Mister  Bobocel și Miss Bobocică a anului 2015 pe Marușciac Sergiu și Darii Zinaida. Toți candidații au fost premiați cu dimplome  și numeroase premii, iar învingătorii au primit si cadouri valoroase din partea Ligii Tineretului din Moldova, reprezentată la eveniment de Medic Luminița, care a avut marea ocazie să participe în calitate de membrul juriului.

Așadar, LTM, felicită pe toți organizatorii acestui minunat eveniment cât şi pe boboci, care sunt foarte talentaţi, fapt ce s-a văzut şi prin prestaţialor scenică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.