Membrii Clubului Diplomaților au găsit cheia unui discurs de succes!

Pe data de 10 februarie, membrii Clubului Diplomaților au avut parte de un training la tema “Etapele pregătirii unui discurs”.

Trainingul a fost prezentat de Elena Ursu, coordonator local și național de traininguri la AIESEC. Aceasta le-a vorbit tinerilor despre etapele de realizare a unui discurs de succes, despre pregătirea acestuia și despre elementele necesare ce fac parte din el.

Spre finalul întâlnirii membrii Clubului au aplicat informația în practică, prin realiyarea unui lucru în grup.

„Sunt entuziasmat și mulțumit de acest training. Cele învățate astăzi le voi utiliza în viața cotidiană. Aștept cu nerăbdare urmatoarele traininguri”, a afirmat Mircea Diacon, membru al Clubului Diplomaților.

„De doi ani țin training-uri și scopul meu este de a schimba lumea. Prima mea prezentare a avut loc in fata publicullui în organizația din care fac parte. Desigur am avut emoții imense, însa eram fericită la sfârșitul prezentării” , a declarat Elena Ursu.

”Clubul Diplomaților” este unul dintre cele 4 cluburi științifice ale Ligii Tineretului din Moldova și își propune dezvoltarea abilităților tinerilor. Membrii clubului se întâlnesc săptămânal pentru a dezbate probleme importante și pentru a învăța arta diplomației de la personalităț importante din țară.

 A realizat Corina Mardari,

membru al Clubului Jurnaliștilor al LTM

Clubul Diplomatilor_10 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.