Membrii Clubului Juriștilor invitați în studioul de la Jurnal FM

În data de 11 martie 2014, câțiva membri din Clubul Juriştilor al Ligii Tineretului din Moldova au participat la o emisiune radio la Jurnal FM.

1926942_218249485041282_559924720_n

Frinea Cristina, coordonatorul Clubului, împreună cu Iulita Popa și Gheorghe Budu au fost în direct la emisiunea „Jurnal Actual”, moderată de Iana Pereteatcu şi Vitalie Drucec.

În cadrul acestui dialog, s-a vorbit despre activitatea Ligii Tineretului din Moldova și a cluburilor care îl formează, în centrul atenţiei fiind Clubul Juriştilor. Astfel, s-a discutat despre activităţile, întrunirile, scopurile şi obiectivele acestuia.

Participanţii la emisiune au afirmat că, Clubul din care fac parte le oferă oportunitatea de a deprinde experienţe inedite, de a acumula informaţii de valoare, cunoştinţe noi şi, nu în ultimul rînd, de a se distra pe măsură, aici fiind posibile îmbinarea plăcutului cu utilul. Totodată, s-a accentuat posibilitatea de aderare a celor interesați la acest club sau la oricare altul din cadrul Ligii.

Prin intermediul emisiunii s-a urmărit promovarea Clubului Juriştilor şi a oportunităţilor pe care le oferă Liga Tineretului din Moldova, precum şi atragerea de noi membri dornici de a gusta din aceleaşi experienţe.

După cum a comunicat preşedintele LTM, Ion Curmei, astfel de invitaţii vor primi membrii tuturor Cluburilor.

 Autor: Iulita Popa,

membru al Clubului Juriștilor al LTM

Ascultaţi înregistrarea audio a emisiunii mai jos!

Dacă dorești sa devii membru al unuia dintre Cluburile Ligii Tineretului din Moldova, aplică formularul de pe site: https://ligatineretului.md/aplica-devino-membru-al-ligii-tineretului-in-2014/și trimite-l pe adresa de e-mail indicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.