Membrii Ligii Tineretului și-au dat întâlnire pentru a face cunosțință cu planul de activități pentru 2017

 

Pe 21 februarie, membrii Ligii Tineretului și-au dat întâlnire pentru a discuta despre planurile pentru anul 2017. Așa cum a trecut perioada de recrutare, ei au decis să organizeze o ședință generală în care să vorbească despre toate proiectele care sunt preconizate pentru primul semestru a anului curent.

Astfel, președintele Ligii Tineretului, Ion Curmei a menționat care au fost cele mai bune proiecte ale anului 2016 și ce idei și propuneri sunt pentru 2017, după care fiecare coordonator ale celor două departamente au ieșit în fața voluntarilor și au spus ce proiecte doresc să organizeze. Într-un final ne-am ales cu 150 de idei de proiecte care trebuie să fie realizate până în luna iunie.

În cadrul ședinței s-a discutat și despre Festivalul Internațional pentru Tineri și Studenți care va avea loc la Soci, astfel reprezentații consiliului le-au explicat tinerilor despre oportunitățile acestuia și cum pot să aplice pentru a participa la cel mai grandios festival.

Liga Tineretului are la moment o echipă de 150 de membrii repartizați conform departamentelor, astfel pentru 2017 își propune numeroase activități și proiecte de amploare.