Mergi la tenis de masă cu Liga Tineretului

Începând cu luna februarie a acestui an, membrii Ligii Tineretului din Moldova (LTM) au posibilitatea să meargă gratuit la tenis de masă.

În urma unui parteneriat dintre Liga Tineretului şi Clubul de Tenis STIGA, tinerii din cadrul LTM vor putea merge la tenis în fiecare zi de luni şi miercuri.

Svetlana Raileanu, consilier al LTM a afirmat: „Administratorul sălii, Mihail Cșeminschii, a fost deschis propunerii noastre de colaborare, lucru pentru care îi suntem recunoscători. Cred că l-a motivat să ne ofere timp şi mese de joc pentru că asociaţia noastră este legată de tineret”. Ea a mai adăugat: „Tot echipamentul este oferit gratuit, iar membrii Ligii Tineretului pot veni în orice zi de luni sau miercuri, până la ora 18.00, pentru că vom avea 1-2 mese rezervate pentru noi”.

Marin Rangu, membru al Clubului Jurnaliştilor al LTM a spus: „Îmi place tenisul de masă şi mă bucur că ni se oferă această posibilitate de a juca gratuit. Aici timpul liber nu-l pierzi, dar te alegi cu ceva, te perfecţionezi în jocul de tenis. Sunt mulţumit şi de condiţiile oferite, mesele şi paletele sunt de calitate”.

Clubul de tenis STIGA are două săli de joc şi este echipată cu 15 mese profesionale de joc. Pentru cei care doresc să-şi perfecționeze măiestria în jocul de tenis, Clubul oferă pregătire sub îndrumarea unor antrenori calificaţi.

Contacte:

Clubul de Tenis STIGA

Chisinau, bvd. Dacia, 31.
Telefon: (+373 22) 57-19-35
e-mail: [email protected]
http://tenisdemasa.ru/md/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.