Ministerul Afacerilor Externe iar și-a deschis larg ușile pentru voluntarii Ligii Tineretului

MAX_0281

 

Liga Tineretului mereu este  în căutarea unor  oportunități noi. Din acest motiv, pe data de 4 martie, cei mai activi membri au avut ocazia de a asista la o conferință cu vice-ministrul afacerilor externe, Iulian Groza.

MAX_0314Temele abordate au fost extrem de vaste, tinerii având posibilitatea de a afla diverse MAX_0228detalii importante despre Integrarea Europeană a Republici Moldova, unele aspecte a situației socio-politice  din Europa, dar și despre realizările la nivel național. În urma unui dialog constructiv, membrii Lgii Tineretului și-au arătat interesul față de tot ce se petrece în țară, au discutat numeroase probleme actuale și desigur, nu au ezitat să propună unele idei de soluționare a acestora.

Vice-ministrul Iulian Groza, le-a oferit și câteva sfaturi utile tuturor tinerilor, precum cele de  implicare socială, respectare a legilor, și  crearea unui viitor mai bun au încheiat pe o notă pozitivă această întrevedere.

Conferința realizată de către Clubul Diplomaților din cadrul Ligii Tineretului a fost cu siguranță, una informativă și neobișnuită. Seria de mese rotunde nu s-a încheiat aici, aceastea urmând să continue în viitorul apropiat.

Vă propunem mai jos un link care conține  un fotoreportaj privind această vizită:

APASA AICI 

Autor: Felicia Plămădeală, Coordonatorul Clubului Jurnaliștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.