O zi în stil internațional cu Global Village

11752456_1029625730395417_6798625190599876406_n

 

Pe data de 26 iulie, începând cu ora 13.00, în incinta centrului comercial ,,Shopping MallDova” se va  desfășura  „Global Village”,  eveniment intercultural organizat de către AIESEC Chișinău. Scopul evenimentului este de a familiariza oamenii din Moldova cu tradițiile și obiceiurile altor țări, întrunind mai mulți participanți care provin dintr-o varietate largă de medii culturale. De asemenea, evenimentul încurajează comunicarea interculturală și oferă tuturor doritorilor oportunitatea de a cunoaște mai multe despre culturile și tradițiile altor țări și de a interacționa cu reprezentanții acestora.

Evenimentul va fi organizat sub forma unui târg, în cadrul căruia participanții vor prezenta cultura țărilor din care vin. Tineri din Puerto Rico, Polonia, Ucraina, Azerbaidjan, Liban, Turcia, Egipt și Nigeria vor împărtăși lucruri specifice culturii lor: mâncăruri și muzică tradiționale, dansuri, costume și puncte de atracție.

Global Village este un eveniment marca AIESEC și este organizat anual în cele 126 de țări în care AIESEC este prezent. Acesta promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală. Totodată, prin intermediul acestui eveniment, lumea este privită ca un „târg internațional” unde participanții au posibilitatea de a schimba experiențe și învăța unii de la ceilalți.

 

 
Autor: Veronica Paraschiv, membrul Clubului Jurnalistilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.