Primul festival dedicat studenților – Student Fest

student-fest

Pe 23 septembrie va avea loc primul festival dedicat studenților Student Fest, organizat de Comunitatea Tinerilor Ambițioși cu scopul de a promova toate elementele vieții studențești de la oportunități de voluntariat și angajare până la locuri de odihnă și agrement.

Evenimentul presupune o serie de activități care vor determina tinerii să se implice în cadrul festivalului prin participarea la concursuri, selectarea unei organizații de voluntariat, a unui loc de muncă sau pur și simplu să se delecteze cu muzică de calitate.

“Am pregătit multe activități  interesante, iar spre seară va fi un concert cu vedete autohtone dar şi 6 DJ printre care și Terra Blvck care vor încinge atmosfera. Evenimentul are drep scop de a armoniza toate elementele necesare vietii unui student, inclusiv și distracția”, a menționat Nistor Lazar, Președintele Comunității Tinerilor Ambițioși.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în incinta campusului ASEM şi va include cinci zone:
– Zona de conferință, zonă unde vor fi prezentate discursuri a celor mai activi tineri din țară;
– Zona de oportunități, târg de ONG-uri și oportunități de angajare pentru studenți;
– Zona creativă, zonă în care va fi prezentată expoziția de fotografii: ,,Studenția văzută prin obiectivul aparatului de fotografiat”.
– Zona de odihnă;
– Zona scenă, la eveniment vor evolua tineri DJ de renume național dar şi persoane notorii ce sunt recunoscute în republică.

Comunitatea Tinerilor Ambițioși (cta) este o asociaţie obştească neguvernamentală, apolitică, nonprofit, independentă din punct de vedere juridic înființată la 8 februarie 2016, fiind condusă de studenţi şi absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.