Roger Gladei: ‘’Te poți considera un om de succes în momentul în care ești mulțumit de creația ta.’’

Pe 27 octombrie, Clubul Juriștilor al Ligii Tineretului a organizat un offline cu Roger Gladei- avocat de succes, fondator al Biroului Asociat de Avocați “Gladei & Partners’’ și președinte al Curții de Arbitraj Internațional de pe lângă Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham). Acesta a vorbit despre vasta sa experiență în domeniul juridic, despre dreptul comercial, bănci și finanțe.

gse

În cadrul offline-ului tinerii au aflat despre evoluția carierei acestuia de la profesor, jurist la bancă, pînă la fondarea propriului birou de avocați, care se bucură de un mare succes, Roger Gladei obținând titlul de “cel mai bun avocat în domeniul financiar-bancar’’ conform publicației internaționale ‘’Best Lawyer’’ din SUA.

gs

Acesta a interacționat activ cu tinerii, le-a adresat întrebări despre cum aceștia ar vrea să fie și a menționat că dorința de a împărtăși experiența cu aceștia este pentru a-i ajuta în a lua o decizie și deoarece pentru el contează opinia tinerilor.

Întrebat de tineri dacă a fost nevoit să facă alegeri radicale în viața sa profesională, Roger a răspuns că a fost nevoit să jertfească din toate câte puțin, dar nu regretă nimic. A spus că nu se consideră un mare familist, dar își iubește familia și face tot posibilul pentru ca copiii săi să fie mândri de el.

sa

În cadrul offline-ului cunoscutul avocat spunea: “Oricare lucru, situație trebuie abordate ca un proiect, adică astfel: am o idee, am un scop,a loc anumite resurse. Mie-mi place să consider că tot ce facem în viață sunt anumite proiecte, atât în viața personală, cât și cea profesională. Atunci când îți creezi o afacere, o familie, e de parcă ai face un proiect.’’

După părerea acestuia o premisă importantă a succesului este sârguința, iar una din cele mai importante calități ale unui avocat este cumsecădenia.

sgd

“Am aflat multe lucruri noi. Consider că în orice domeniu, mai ales cel juridic, contează experiența și aici într-adevăr am aflat foarte multe detalii despre o experiență de succes și anume de la o persoană care a reușit să se realizeze în acest domeniu, ceea ce consider foarte important’’-spune MihaiTriboi , membru al Clubului Juriștilor al LTM.

Tinerii au rămas plăcut impresionați de sfaturile lui Roger Gladei și sunt nerăbdători să le pună în practică pentru  a obține realizări la fel de frumoase !!

Autor: Daniela Vidiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.