Sport for Life

“Sănătatea este o convenţie între tine şi corpul tău.”  Terri Guillemets

DSC_0121

Pe data de 9 august curent a avut loc evenimentul „Sport for Life” organizat de Liga Tineretului în parteneriat cu Federația de Tenis din Moldova și Asociația de Freestyle Moldova. Evenimentul s-a desfășurat  în incinta CT „Amit Tenis” al Complexul Zimbru și  a marcat săptamîna națională a sănătații , în cadrul căruia s-a organizat şi un flash mob unde  participanții au dorit să demonstreze că cel mai important lucru în viață e sănătatea.

DSC_0032In cadrul acestui eveniment, toți participanții  au avut parte de lecții practice de tenis de cîmp. Antrenorii au fost pe măsură și au arătat anume tactica jocului, în ce constă el și au informat participantii despre abordarea unui mod sănătos de viață și cel mai important element desigur, mișcarea!

Vizitatorii și participanții  au avut parte de un show de excepție de freestyle care te vrăjeste prin elementele sale și prin maiestria baieților de a arăta că totul se face prin voință, muncă și abilitate. Președintele Asociației de Freestyle din Moldova, Radu Dintiu susține: Mă ocup de freestyle de 3 ani, iar de ceva timp mi-a venit ideea de a fonda o organizație care va promova acest gen de sport în Moldova și va iniția tinerii să se implice activ în a face ceva nou și captivant.DSC_0502

Necatînd la temperaturile înalte de afară, evenimentul a adunat participanți de toate vîrstele, care s-au implicat în mai multe activități în vederea promovării modului sănătos de viață.

Dorim sa aducem sincere mulțumiri tuturor participanților și organizatorilor, precum și celor care au ajutat și au contribuit la desfășurarea evenimentului, în special CT „Amit Tenis”, care a fost gazda acestui eveniment, pentru primirea calduroasă și antrenorilor care s-au implicat în desfășurarea evenimentului și au dezvăluit particularitățile și secretele jocului de tenis.

“O minte sănătoasă într-un corp sănătos.”

Autor: Beatrice Russu, membru al Clubului Juriștilor din cadrul LTM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.