Susține și promovează egalitatea între oameni! Vino la Speak Up – Stop Discrimination

stopdiscrimination

Pe 11 septembrie, ora 11, în Parcul Ștefan cel Mare va avea loc evenimentul  Speak Up – Stop Discrimination, care are drept scop de a susține și promova egalitatea între oameni.

La eveniment sunt invitați oamenii care au renunțat la stereotipuri și care sunt cointeresați să discute cu persoane care au fost discriminate în cadrul unui atelier de discuții “Human Library” (Biblioteca vie) unde se vor desfășura jocuri și activități educaționale, care au drept scop de a cultiva spiritul tolerant.

“Cred că, în cadrul acestui eveniment, persoanele discriminate își vor deschide sufletele și vor discuta cu vizitatorii despre problemele cu care se confruntă în viața lor de zi cu zi.
De asemenea, mă aștept ca persoanele să se distreze în cadrul workshop-urilor pe care le-am pregătit”, a menționat Ana- Maria Gore, membru al echipei organizatorice

Evenimentul Speak Up – Stop Discrimination face parte din proiectul Supporting Equality, care își propune să combată stereotipurile din societate și să reducă factorul discriminator. De asemenea, Supporting Equality este un proiect inițiat de către un grup de tineri, în cadrul școlii de vară Wave Week Moldova, organizată de Asociația Elevilor Creativi si Spark the Wave.
Articol realizat de Mihaela Josanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.