Stela Stratila-Sîrbu – “Training-urile sunt ca vitaminele pentru organism”

formare-de-echipa-liga-tineretului

Coordonatorii Cluburilor LTM au au avut parte de o formare de echipă, pe 13 octombrie cu Stela Stratila-Sîrbu, unde tinerii lideri au învățat cum să conlucreze ca un tot întreg, să știe să asculte, să facă alegeri, să accepte realitatea celor din jur.

Despre importanța activității desfășurate, Stela Stratila-Sîrbu spune: “Training-urile sunt ca vitaminele pentru organism – necesare pentru întărirea şi menținerea tonusului (zîmbește). Traing-urile gen teambuilding, creează acea atmosferă necesară membrilor unui grup să se consolideze, să găsească compromisul pentru a deveni echipă lucrativă și eficientă”.

formare-de-echipa-ltm

Activitatea a fost cu adevărat o nișă plină cu surprize, asta pentru că trainer-ul Stela Stratila-Sîrbu a utilizat jocuri, aparent destul de ușoare, dar care au accentuat trăsăturile de caracter ale fiecărui participant și i-a făcut să se gîndească la rolul pe care îl au în grup și la faptul cum să gestioneze o echipă pentru a obține succese.

liga-tineretului-formare-de-echipa

“Asemenea training-uri foarte mult mă inspiră și mă motivează să merg mai departe, să fac ceea ce-mi place. Am văzut ce rol am în echipă și ce ar trebui să schimb pentru a avea o echipă de succes. A fost util, plăcut și foarte interesant” a declarat Mihaela Josanu, coordonator Liga Tineretului.

Testele de personalitate și munca în grup au ajutat la consolidarea abilităților de dirijare a unei echipe. Coordonatorii cluburilor au rămas plăcut impresionați de informația utilă pe care au aflat-o despre colegii lor și nu le rămîne decît să pună în practică sfaturile și concluziile pe care le-au acumulat.

formare-de-echipa-stela-stratila-sirbu

“Mi-a plăcut enorm activitățile în cadrul cărora am participat și atmosfera pe tot parcursul training-ului. M-a ajutat să descopăr persoana de lîngă mine dintr-o altă latură pe care nu o cunoșteam. A fost un training de nota 10, sper să mai am ocazia să particip”, a punctat  Mihai Rotaru, Coordonatorul Clubului Diplomaților.

Liga Tineretului din Moldova are parte mereu de colaborări eficiente și implicarea unor specialiști care fortifică și întăresc echipele.

stela-stratila-sirbu-formare-de-echipa

Articol realizat de Valeria Dumitriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.