Tinerii jurnaliști invitați la Jurnal FM

Trei reprezentanți ai Clubului Jurnaliștilor din cadrul LTM au fost invitați marţi, 18 martie curent, la emisiunea “Jurnal Actual”. Emisiunea este difuzata la postul de radio Jurnal FM.

Untitled (2)Marina  Oriol, Vitalie Caracușan și Dorin Lisnic împreuna cu moderatoarea emisiunii Iana Pereteatcu au discutat despre jurnalism, activitatea clubului dar și despre activitatea întregii Ligi.

Scopul tinerilor a fost de a promova clubul, de a aduce la cunoștință ascultătorilor oportunitățile de dezvoltare personală și profesională prin intermediul voluntariatului.

,,De la început am avut emoții apoi totul a fost ok, mi-a plăcut foarte mult această experiență și aș dori sa se mai repete”  a spus Dorin Lisnic.

Vitalie Caracușan, un alt participant a completat: ,,Vizita la radio mi-a părut foarte interesantă, a fost prima oara când am avut cuvântul în faţa întregii ţări. A fost foarte lejer, fără emoţii, ceea ce probabil m-a ajutat să intru în esenţa întrebărilor”.

Președintele LTM, Ion Curmei a menționat că toate cluburile din cadrul ONG-ului vor avea oportunitatea de a merge la această emisiune radio, pentru a încerca experienţa radioului, dar şi pentru a promova activităţile Ligii Tineretului din Moldova.

 Autor: Marina Oriol,

membru al Clubului Jurnaliştilor al LTM

Despre ce au discutat membrii Clubului Jurnaliştilor la radio, ascultaţi mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.