Training “Time Management” la Clubul Diplomaților

La 19 noiembrie 2013 a avut loc o nouă întrunire a Clubului Diplomaţilor, sub egida Ligii Tineretului. Tinerii au învățat cum să-și organizeze mai eficient timpul la un training pe tema “Time Management”.

Timp de mai bine de 2 ore, cei prezenți la eveniment au aflat care sunt factorii care ne scad din productivitate, au învățat cum să utilizeze mai eficient cele 24 de ore ale unei zile, cum să-și stabilească un scop și cum să-l realizeze în timp util.

Training-ul a fost ținut de către Elena Ursu și Iulia Condrea, membri ai unei organizației nonguvernamentale. Printre tehnicile recomandate de acestea se numără: to do list, eisenhouer matrix, întreținerea unei agende tradiționale sau online, utilizarea aplicațiilor pentru telefon sau computer – Google Keep sau Google Calendar ș.a.

O tehnică mai puțin cunoscută, propusă de traineri este “Declarația socială”, care presupune să anunți în public un scop pe care ți-l propui să-l realizezi într-o anumită perioadă de timp. Totodată, trebuie să anunți provocarea sau pedeapsa pe care o vei primi, în caz că nu-ți ții promisiunea. “Este o tehnică eficientă, care te motivează să-ți realizeze planurile mult mai rapid, dar pentru asta trebuie să ai curajul de a accepta o provocare mai dură” spune Elena Ursu.

La training au participat 15 persoane, care s-au declarat mulțumite, în mare parte, de calitatea training-ului. “Am aflat tehnici noi și interesante, care cred că mă vor ajuta să-mi organizez mai bine timpul și să-mi realizez, astfel, scopurile propuse” a afirmat un participant la eveniment.

Clubul Diplomaţilor  s-a relansat la 4 noiembrie anul curent, iar invitaţii speciali ai Clubul au fost jurnalistul Ernest Vardanean şi politicianul Olga Nicolenco. Următoarea întâlnire va avea loc pe 27 noiembrie, când se va discuta despre oratorie.

Clubul Diplomaților reprezintă uniunea viitorilor diplomați și își propune dezvoltarea abilităților tinerilor activi și perspicace.

Urmăriți pagina de Facebook a Clubului Diplomaţilor şi a Ligii Tineretului din Moldova pentru a afla detalii despre evenimentele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.