Vali Rotaru: “Dacă vrei să începi un business, începe-l azi și nu amâna”

clubul-economistilor-vali-rotaru

Membrii Clubului Economiștilor din cadrul Ligii Tineretului din Moldova, au avut o întâlnire cu Vali Rotaru, fondatorul Bizz.md, pe 4 octombrie. În cadrul acestei întâlniri tinerii au discutat despre business și cum se organizează evenimentele .

Toți își doresc un business de succes,dar nu toți știu ca să-l realizeze. Vali Rotaru a relatat despre primii pași în business, despre greșelile comise și despre avantajele și dezavantajele acestuia.

Vali Rotaru spune: “Până a intra în sfera acestui domeniu aparent totul e minunat, însă doar când începi să-l cunoști îți dai seama că este un lucru mult mai greu, ce necesită timp, cunoștințe, nervi, ca într-un sfîrșit să obții ceea ce-ți dorești”.
Vali Rotaru a mai  vorbit despre cum se realizează evenimentele, le-a dat tinerilor o listă de cărți bune de dezvoltare persoanală și a împărtășit niște secrete care cu singuranță tinerii nu le știau.

,,Întîlnirea  de azi mi-a placut, chair foarte mult! Am aflat informații utile, informație care nu ți-o mai oferă altcineva. Am realizat  care ar fi cheile succesului în buisnessul actual și unde trebuie de punctat ca să  ajungi cît mai sus! Pe lângă acestea  am aflat o listă întreagă de spikeri, traineri, oameni de afaceri de la care putem cu adevart să învațăm multe lucruri ‘’  a spus Adriana Muntean, coordonatoarea Clubului Economiștilor.

Tinerii au  rămas impresionați de entuziasmul cu care a vorbit despre trainerii pe care dorește să-i invite pe viitor în Moldova.

,,În cadrul acestei întâlniri am aflat informații cu privire la business, persoane importante care au rol de a ajuta alți doritori de a-și deschide un business, informație destul de utilă pentru mine. De asemenea mi-a fost interesante istorioarele din afacerea sa”, a relatat Mihai Rotaru, membru al Clubului Economiștilor.

Vair Rotaru este fondatorul Bizz.md, iar pe 13 octombrie în Moldova vine Brain Trancy, speaker-ul Nr. 1 în lume. Veți mai multe detalii  despre eveniment aici

Pe lângă această întilnire, Clubul Economiștilor realizează și alte proiecte, astfel, săptămâna viitoare vom avea un Offline cu Olga Țăpordei, mai multe detalii aflați pe pagina de facebook.

A utor:  Valentina Madan

Pentru a deveni membru completează formularul: http://bit.ly/29eO1ft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.