Vice-directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor în vizită la Clubul Juriștilor

Vice-directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor, Valentina Grigoriș, a participat pe  18 decembrie 2013 la un eveniment  organizat de  Clubul Juriștilor al  ONG-ului  ,, Liga Tineretului din  Moldova”. 

În cadrul întîlnirii, Valentina Grigoriș a informat tinerii juriști  despre  drepturile consumatorilor  și despre cum pot fi acestea aplicate în diverse situații, astfel încît consumatorii să-și poată apăra intersele economice.  Accentul a fost pus pe modalitatea de soluționare pe cale amiabilă  a situațiiilor de conflit dintre agentul economic și consumator, dar și pe procedura de depunere corectă a unei reclamații.

Studenții au adresat întrebări vice-directorului  Agenției despre cazuri particulare și au cerut sfaturi concrete despre cum ar trebui  să acționeze atunci cînd le sunt lezate drepturile de consumator.

Spre final, președintele ligii Tineretului din Republica Moldova, Ion Curmei a adresat cuvinte de mulțumire în adresa doamnei  Grigoriș și a manifestat dorința ca acest gen de evenimente să se repete și la alte cluburi din cadrul ONG-ului ,,Liga Tineretului din Republica Moldova”.

La eveniment a fost prezent și Alin Burdușa, președintele  Ligii Tineretului din România.

Sursa: Agenția pentru Protecția Consumatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.