„Voluntarii LTM în cadrul campionatului la tenis de masă organizat de Hospice Angelus Moldova”

„Voluntarii LTM în cadrul campionatului la tenis de masă organizat de Hospice Angelus Moldova”

Pe lîngă faptul că membrii din cadrul Departamentul Social Cultură și Sport se ocupă de organizarea petrecerilor, evenimentelor culturale , competițiilor sportive interne, ei se mai implică în diferite proiecte de caritate.1510981_644138828984953_944543015_n

Unul dintre acestea a fost campionatul la tenis de masă organizat al 3-lea an cosecutiv de Hospice Angelus Moldova.Eveniment  organizat și susținut de  săla de tenis de masă „Stiga”, situată pe strada Dacia, 31 din or. Chișinău la 22 martie curent.

Liga Tineretului din Moldova colaborează cu ambii organizatori de mai mult timp ,fapt care a ușurat  mult organizarea evenimentului propriu zis, în scurt timp au fost puse toate la cale. Membrii Ligii au așteptat întrecerile cu nerăbdare, au avut loc pregătiri serioase, tinerii au fost instruiți de colaboratorii Hospice din timp și pînă la urmă a fost selectată o echipă extraordinară. Cineva a fost util în calitate de arbitru, unii au avut grijă să dea apă  jucătorilor în timpul meciurilor, iar alții aveau sarcina să mențină ordinea  în local.

10152620_644138945651608_988765752_nParticipanții la proiect au fost ambasada Sudiei în Moldova, Clinica stomatologică  “Dr. Ungureanu și “Moldova Agroindbank”. Colaboratorii acestor instituții au jucat tenis de masă, fiind împărțiți în trei echipe. Sursele colectate în urma campionatului au fost donate de sala „Stiga” fondului pentru serviciile hospes oferite de centru Hospice Angelus Moldova.

Premiul întîi a fost cîștigat de Ambasada Suedeză,iar cu locurile doi și trei au fost decernați colaboratorii de la  Moldova Agroindbank.

Amintim,sala de tenis de masă „Stiga” oferă membrilor LTM posibilitatea să joace două zile în săptămînă între orele 16:00-18:00 gratuit. Ar fi bine dacă mai multe companii private din  vor fi implicate în evenimente de caritate, cum spune zicala „Bine faci-bine ajungi”.

Iată lista membrilor Departamentului Social,Cultură și Sport al LTM care au luat parte la proiect în calitate de voluntari și care speră la o schimbare radicală a societății noastre:

1.Ion Ciobanu-responsabil de organizare -UTM (Universitatea Tehnică din Moldova);1463945_644140115651491_440719099_n

2. Eugen Caracușan -CNVVC  (Colegiul Național de Viticultură și Vinificație din Chișinău);

3.Victoria Zamă- LAȘM (Liceul Academiei de Știință din Moldova);

4.Anișoara Sandu- LAȘM (Liceul  Academiei de Știință din Moldova);

5.Valeria Cernolev- LAȘM (Liceul  Academiei de Știință din Moldova);

6.Valentina Duhlicher-ASEM (Academia de Studii Economice din Moldova).

Le mulțumim încă o dată tuturor.

Autor:  Svetlana Raileanu,consilierul LTM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.