(VOX) Foștii membri ne vorbesc despre cum le-a influențat personalitatea LTM și ce sfaturi au pentru cei care doresc să devină voluntari

Voluntariatul le-a oferit posibilitatea multor tineri să se dezvolte și să se afirme. Astfel, ne-am propus să aflăm de la foștii membri și coordonatori ai Cluburilor LTM, cum i-a influențat organizația în dezvoltarea personală și ce sfaturi au pentru tinerii care doresc să devină membri ai Ligii Tineretului.

 

felicia

Felicia Plămădeală: Experiența acumulată în cadrul Ligii Tineretului rămâne a fi una dintre cele mai prețioase pentru mine. Am coordonat Clubul Jurnaliștilor un an și jumătate – timp în care, am reușit să cunosc zeci de oameni minunați, să învăț lucruri noi și utile, dar și să contribui la dezvoltarea unui poiect valoros. După 5 ani de voluntariat, pot afirma cu certitudine, că este o soluție perfectă pentru toți tinerii, care doresc să-și lărgească orizonturile de cunoaștere, să devină independenți și să treacă peste propriile frici.

 

Arartiomtiom Ursoi: Liga Tineretului m-a influențat destul demult, mi-am creat deprinderi utile de spirit inovator, abilitați de lidership, skiluri utile de lucru în echipă, m-a ajutat să am încredere în mine, la finalul activității am realizat că totul depinde doar de tine și de cum te manifești.
Un sfat celor ce vor sa devină voluntari: Să o facă din plăcere, și să se dedice la maxim acestui domeniu deoarece anume voluntariatul ne dă opurtunitatea de a ne dezvolta.

 

strulea

Doina Strulea: LTM a cultivat în mine spiritul organizatoric, de echipa și m-a învățat să dau mai mult decât primesc. A fost o experiență care mi-a crescut eul din mine. A fi voluntar e cea mai nobilă meserie, recomand tuturor tinerilor să aplice  pentru că voluntariatul motivează, crește și te face mai bun decât ai fost ieri.

 

vladislav mitu


Vladislav Mîțu
: LTM mi-a acordat sansa să particip la întîlniri cu diferite persoane interesante și la training-uri de formare profesională. În urma acestora am reușit să-mi formez parerea despre drumul în viață, să capăt experiență în diferite domenii, să simt cât de mult înseamnă spiritul de echipă.

 

 

diana balan

Diana Balan: Liga Tineretului mi-a deschis orizontul spre lumea voluntariatului, întrucât aici am descoperit oameni ce mi-au nutrit dragostea pentru acest domeniu. Primele traininguri, evenimente, dar și proiecte s-au desfășurat, pentru mine, în frumoasa familie a acestei organizatii. Tinerilor ce doresc să devină voluntari le recomand să se implice activ în cadrul tuturor activităților desfășurate de către Liga Tineretului, deoarece aici vor descoperi oportunități noi. Lipsa timpului nu trebuie să constituie un pretext pentru a absenta de la ședințe și alte evenimente. Căci dacă vrei, pe toate le reușești! Mult succes!

 
violeta scrisuVioleta Scrișu: Din orice proiect, asociație sau organizație în care am activat până acum am avut multe lucruri de învățat pentru creșterea mea atât profesională, cât și personală. Liga Tineretului a însemnat pentru mine o nouă experiență, noi prieteni și, desigur, noi scopuri pentru cariera mea. Prin urmare, le recomand tinerilor să se alăture altor voluntari din această Ligă, căci unde-i unul-puterea este, unde sunt mai mulți-puterea va crește, iar rezultatele muncii nu vor întîrzia să apară! Îndrăzniți să acceptați provocări și să deveniți mai târziu un exemplu pentru cineva!

Articol realizat de Mihaela Josanu
Completează formularul de aplicare și devin-o membru al Ligii Tineretului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.