Ziua îmbrățișărilor gratuite la Telenești

Dacă iubeşti îmbrățișările, i-a exemplu de la tinerii din satele Căzănești, Brînzenii Vechi, Vadul-Leca, Tîrșichei, Nucăreni, Ordășei, Pistruieni și alte sate din raionul Telenești și îmbrățișează-i pe cei dragi.

Membrii Ligii Tineretului din Moldova, din raionul Telenești au organizat la 6 martie curent Ziua îmbrățișărilor gratuite în cadrul liceului în care își fac studiile – “Adrian Păunescu” din Căzănești.

Iniţiativa îi aparţine directorului liceului, Mariana Banari. Ea a menționat: “A fost o atmosferă plăcută, demult ne gândeam la o asemenea activitate, în care tinerii s-ar apropia unul de altul, s-ar putea cunoaște mai bine, pentru că se simțeau permanent străini între ei”.

De organizare au avut grijă trei liceene – Costandoi Maria, Roșca Rodica și Munteanu Cătălina, care au avut grijă ca nimeni să nu rămână neîmbrățișat. La proiect au luat parte nu numai membrii Ligii, ci toţi elevii din instituție, circa 109 la număr, inclusiv profesorii prezenți la ore în acea zi.
“A fost o idee originală și acesta nu este ultimul eveniment care va fi organizat la Telenești, vă așteaptă o mulțime de surprize în continuare din partea elevilor noștri”, a spus Mariana Banari.
O parte din îmbrățișări au fost transmise și membrilor LTM din Chișinău, Ungheni și România prin intermediul gândului.

Autor: Svetlana Raileanu, 

consilier LTM

Telenesti1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.